NY BLOGG!!

kommer ta bort den här bloggen eftersom jag gjort en ny. 
http://mfrohm.blogg.se/ 

you're a troublemaker

har djur lektion just nu, och ska redovisa om inte allt för lång stund. så nu måste jag gå. hade.

pizza och bil i 2 timmar

som rubriken lyder så kommer min söndag spenderas med en pizza och bil hem från umeå i 2 timmar.

Let's make the most of the night like we're gonna die young

har varit på tannbergsmässan hela dagen fast vi fick sluta 2 istället för 10 i 4 så de gjorde de hela mycke bättre iallafall, vi va tre presoner som plockade fram och plockade bort allt själv. tror ni vi va nå duktiga eller? sinnes så mycke folk de va, vars man än vände sig såg man bara 97or som gick och kollade överallt. hade jag och saga tappat bort varandra hade de varit kört, vi hade aldrig hittat tillbaka tillvarann typ. hittade mig en ny vän också, hubert heter han. som ni ser på bilden nedanför så är han lite konstig men han är snäll.

I don't ever want to grow up

Åker till vindeln strax på träning för Anna. Ungefär så där världens bästa tränare enligt mig.


Nobody's gonna feel your pain when all is done


10 miles from town and I just broke down.


hjärnan spelar ett spratt men hjärtat sitter fortfarande på plats.

Måndag, måndag, måndag..
Åkte till stallet direkt efter skolan eftersom jag är själv hemma ikväll så. Pratade just med andre och benn på Skype och nu ska jag fortsätta se grays.


soppa torsk och foppatofflor

har inte gjort så mycket idag, va som tvärest till vindeln och fixade nått sen åkte jag hem och då kom min syster nr2 hit och åt middag med oss, sen åt vi en tidig farsdags tårta. mer än så har inte hänt idag, förutom att jag va i stallet som alla andra dagar i veckan.
 

Riktig stil ikon med silikon bor i samma stad som du vill ifrån


Don’t get too close, It’s dark inside. It’s where my demons hide.

har engelska just nu, vi ska skriva om en sak som betyder mycke för oss och sedan så ska vi redovisa de för klassen, haha toppen. men jag har ju något lätt att prata om eftersom jag har haft lillan så länge och vi har gått igenom så mycke så de finns mycke att prata om! va iallafall ute och red med sanna igår och när vi va mitt ute i den mörka skogen kom vi in på slender och massa annat äckligt. saken blev ju inte bättre över att lillan va jätte rädd för mörkret och ville gå bakom sanna o joy hela tiden... 
 

i'm bleeding out for you, for you

lever än, gav upp pluggandet nyss och ska se nått avsnitt av pll sen sova. skriver mer imorgon!


As we standing side by side

Nån mer än jag som är less på skolan? Vill ha lov nu så jag kan sova länge och göra absolut ingenting på dagarna. Iallafall så ska jag och Sanna rida ut en sväng ikväll, kommer nog bli superbra! Efter de ska jag plugga biologi eftersom jag har prov imorgon på samhällsekologi och populationsekologi och de är ju inte de lättaste att lära sig precis. Kommer förmodligen somna med boken i ansiktet eller nått.


I don't ever want to die, but i'm hating how I live

mer död än levade idag, tog 2 alvedon imorse och begav mig på skolan med mitt döda knä. nu har vi djurlektion så vi sitter och skriver fakta om olika djur som dom har på djurparken. ikväll kommer andre hit så då kommer jag förmodligen spendera all min tid till att ba må bra i hans närhet. 
 

No one is there to save you

Har just sett transformers dark of the moon klart för andra gången. Nu säger jag godnatt!


I'll be alright by myself

kom hem för ett tag sedan, väntar på att andre ska äta middag sen ska jag ringa han och sen så ska jag lägga mig isängen för att se dan sista transformers filmen. en toppen kväll enligt mig, är trött och har ont i mitt knä så stillhet och sängen är mina bästavänner just nu!
 

On the road again

Då är jag påväg till Umeå med mami för att spendera en stund på sjukhuset och sen resten av dagen på stan! Kommer bli toppen och dessutom riktigt skönt att slippa skolan!


Don't say you miss me when it's your fault i'm gone

Bitches talk shit because they think they know me, but if I had a dick they'd be the first to blow me.


"För de första så ät int hästn halm"

Hade ungefär världens mest spårade och roliga djur lektion jag haft. Blev sinnessjukt mycket skratt och magrutorna började bygga på sig lite. Iallafall så känns det så galet skönt att vaa ledig imorgon och fara till Umeå. Jag och mamma ska även försöka att hinna shoppa en stund efter jag har kollat knät osv. Men de kommer bli superbra hur som helst!


hey I heard you were a wild one

har biologi just nu, andre for hem i morse och nu kommer de kännas jätte tomt när jag kommer hem.. ihelgen åker jag iallafall till umeå för att spendera allt för mycke tid med min underbara pojkvän och mina fina vänner. förövrigt så är livet bra, imorgon åker jag till umeå för att äntligen få mitt knä fixat. efter 2 år så ska de äntligen bli bra, guud vad jag längtar!

RSS 2.0