We have to take these cards ourselves and flip them, don't expect no help.


För jag skulle inte klara av en dag utan dig i mitt liv.

Snart äre fotboll, sitter i soffan med popcorn och cola. Heja sverige!


Så ångra dig, aldrig att jag ångrar mig. Det finns inga skäl o blicka tillbaks.

Vakna nyss, eller för en timme sen. Ska käka nått sen bege mig till stallet för att rida min stjärna som vann klubbtävlingen igår, bäst. Saknar min älskling, men åker till Umeå på onsdag morgon med mamma för att shoppa lite kläder till mig och sedan gratta min finaste till examen. Sommarlovet kunde inte börjat bättre iallafall, eller jo vädret kunde väl ha varit bättre men annars så ha de varit super, 1a med lillan på klubbtävlingen, andre va här hela helgen och 2a med Napoleon i LB. Nu måste jag fixa nå käk så jag hinner iväg till stallet, hejs.


Jag går i dagar i tröjan du hatar

Norlie&KKV live, hur awesome är inte de?


Sommarlov, like a baws


Like the feeling inside you, with the bottle beside you. You both end up empty, like an angel just died too.

bjuder på några bilder från tävlingen, världens finaste ponny helt klart!

i'm more than a bird, I'm more than a plane, I'm more than some pretty face beside the train

jag och napoleon andra placering LB.

det jag lever för, det här är mitt liv.

Första tävlingen med nappe gjord, blev tvåa i LB och är mer än nöjd! Älskar ponnyn, han är ju helt otrolig! Vicky filmade + att älskling kom dit och kollade när jag tävlade gjorde ju allt extra underbart. Älska livet just nu! Hade bra hejs


Waiting on the world to change

Sitter och väntar på doktorn nu, hoppas på allt i mitt liv att han kan bota min jävla hals så jag är frisk tills på tisdag då våran avslutningsmiddag är. Saknar min finaste hur mycke som helst men som tur för mig så kommer han ju ikväll, wheey. Ska döda den personen som uppfann halsfluss, om de nu va nån som uppfann de. För de måste ju va den jävligaste saken man kan få i halsen, lät lite dumt men de går ju fan inte att svälja, äta eller prata utan att de ska göra så förbannat ont. Aja vi får höras sen, hejs.


RSS 2.0